Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Deli XL Foodservice Fair wordt Food e-motion

Foodservice ontmoet retail

Op 9 en 10 september 2014 vindt Food e-motion plaats in de Americahal te Apeldoorn. De beurs waar foodservice en retail samenkomen zet alle zintuigen op scherp en vertelt een bijzonder verhaal, dat begint bij de naamwijziging: Bidvest Deli XL doopte haar Foodservice Fair dit jaar om tot Food e-motion.
 
De componenten die de naam Food e-motion bevat spreken boekdelen. De foodmarkt van nu is sterk in beweging, waarbij de grenzen tussen foodservice en retail vervagen. Bidvest Deli XL verlegt daarom haar grenzen met innovatieve concepten en nieuwe producten. Online ontwikkelingen spelen een duidelijke rol in de wereld van food en bieden de mogelijkheid om de verhalen achter producten te delen. Daarmee inspireert Bidvest Deli XL haar klanten, want food is beleving, food is emotie. 'Food is onze passie, dat verbindt ons,' zegt Lucas Roskam, Directeur Nationale Sales bij Bidvest Deli XL.
 

Zintuigen aan het werk

De beurs is een ware boqueria waar zien, ruiken, proeven en voelen centraal staan. Leveranciers presenteren de nieuwste producten op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid. Lucas Roskam: 'Food e-motion is een beurs van verhalen. Klant en leverancier komen in contact met elkaar en wisselen hun verhalen uit.' Daarnaast is er volop de mogelijkheid om van alles te proeven en te ervaren: chef-koks koken live inspirerende gerechten om het publiek mee te verrassen.
 

Food for thought

Naast een scala aan mooie nieuwe producten biedt Food e-motion ook wat denkvoer. De foodmarkt is sterk in ontwikkeling en dat vraagt om nieuwe oplossingen. Hoe kan de foodservice branche anticiperen op alle veranderingen? Food e-motion is de beurs waarop hierover van gedachte gewisseld kan worden met verschillende experts. Ook worden er oplossingen geïntroduceerd die een antwoord geven op de sterk veranderende zorgmarkt en bezoekers maken als eerste kennis met Verscentrum Nederland: de oplossing voor alle dagelijkse boodschappen in de zorg.
 

Registratie en openingstijden

Voor meer informatie over en toegang tot Food e-motion 2014 kunt u terecht op www.delixl.nl/foodemotion. De beurs vindt plaats in de Americahal (Laan van Erica 50, 7321 BX Apeldoorn) en is op dinsdag 9 en woensdag 10 september geopend van 11.00 – 18.00 uur.
 
Publicatiedatum: