Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rijk Zwaan gaat snacklijn introduceren in Azië

Tijdens de komende editie van Asia Fruit Logistica zal Rijk Zwaan productlijn Sensational Snacks in de schijnwerper zetten. In navolging van de toenemende populariteit van snackgroenten in andere delen van de wereld, is Rijk Zwaan er van overtuigd dat ook Aziƫ klaar is voor een gezonde 'snack attack'.



"Snackgroenten tonen zich het perfecte product om de wereldwijde groenteconsumptie te verhogen", zegt Jan Doldersum van Rijk Zwaan. "Daarom hebben we een groep rassen geselecteerd die perfect aansluiten bij de wensen van de moderne consument: hapklare en handzame groenten met een geweldige smaak. Dit jaar zetten we deze 'sensational snacks' centraal op onze stand in Hong Kong."

Inspiratie
Onder de producten die op de beurs gepresenteerd zullen worden, zijn onder meer hapklare, honingzoete pruimtomaatjes en handzame, knapperige cocktailkomkommertjes. "Verder zullen we verschillende manieren laten zien waarop je deze snackgroenten kunt presenteren, inclusief een aantal verrassende retailverpakkingen. We verwachten de bezoeker veel inspiratie te bieden!"

Asia Fruit Logistica is de belangrijkste handelsbeurs voor de internationale groenten- en fruit business en vindt plaats van 3 tot en met 5 september 2014. De verwachting is dat meer dan 400 standhouders uit 38 verschillende landen dit jaar hun producten en services komen tonen, waarmee er meer standhouders uit meer landen aanwezig zijn dan ooit tevoren.

Rijk Zwaan is te vinden op stand L-11 in hal 3.

Voor meer informatie:
Jan Doldersum
Marketing Manager Rijk Zwaan
+31 6 20 39 02 99
j.doldersum@rijkzwaan.nl

Publicatiedatum: