Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bijlsma Hercules geeft vervolg aan introductie nieuwe modellen hallenvullers

Bijlsma Hercules is sinds de oprichting in 1938 internationaal actief als specialist op logistiek gebied voor het verwerken van landbouwgewassen en andere bulkgoederen. Vanaf de akker tot in de supermarkt biedt Bijlsma Hercules oplossingen waarmee een grote variëteit aan producten optimaal verwerkt kan worden en waarmee de klant zijn toegevoegde waarde verder kan optimaliseren.

Al sinds de jaren '90 is er sprake van een projectmatige aanpak van alle opdrachten, daar waar eerder nog slechts standaard machines geproduceerd werden. 'Hierdoor zijn we eigenlijk altijd in staat om de klant de meest ideale logistieke oplossing te bieden voor zijn situatie, waarbij we vooral gebruik maken van alle beschikbare types en modellen machines die we over de jaren heen hebben ontwikkeld", aldus Jan Bijlsma, directeur van Bijlsma Hercules. "Door onze centrale projectaansturing in Franeker, zijn we in staat door korte lijnen en gericht projectoverleg de opdracht naar wens in te vullen, zodat de klant geleverd krijgt wat hij verwacht. Op deze wijze is er altijd één aanspreekpunt voor het gehele project, ook voor implementatie van gebruikte machines of machines van andere merken."



Inmiddels is dit seizoen een vervolg gegeven aan de introductie van de nieuwe modellen BHV hallenvullers, waarbij nu verschillende lengtes en uitvoeringen tot de standaard leveringsomvang behoren. Op de Aardappeldemodag in Westmaas waren hiervan twee mooie voorbeelden te zien, waarbij met name het strakke uiterlijk en de moderne uitstraling in het oog vallen. Ook is het ontbreken van trekstangen en een opvallende elektrische schakelkast een groot pluspunt, welke een moderne uitstraling van de machines zeker goed doet.

Optioneel zijn deze hallenvullers leverbaar met een breed scala aan opties, zoals koppeljukken voor verschillende modellen telescoopbanden en diverse programma's voor optimaal vulresultaat. Uiteraard zijn de klantspecifieke uitvoeringen ook mogelijk, zoals bijvoorbeeld bedrijfskleurstellingen of speciale transportbanden.
"Ook bij de afwerking van onze installaties en machines besteden we veel aandacht aan de transportwijze van de producten zodat er geen tot minimale beschadiging optreedt en onze klanten de waarde van hun producten maximaal om kunnen zetten in verdiensten", zegt Jan Bijlsma.

www.bijlsmahercules.nl
 
Publicatiedatum: