Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een tekening van Delfina (10) voor de bioconsument

De nieuwe limoenendoos van Nature & More wordt gesierd door een zonnige kindertekening. Hij is gemaakt door Delfina, de 10-jarige dochter van een van de medewerkers van Mexicaanse limoenteler Javier Moreno. De tekening is een "dank je wel" aan de biologische consumenten die met hun aankoop van deze limoenen het basisonderwijs voor Delfina mogelijk maken.

Nature & More, dat de limoenen van Javier Moreno in Europa verkoopt, steunt met haar "1 cent for the future" campagne het boerderijschooltje van de Mexicaanse limoenenteler Javier Moreno. De kinderen van de landarbeiders volgen hier een regulier onderwijsprogramma. Als de school er niet was, zouden deze kinderen geen goed onderwijs ontvangen, omdat het onderwijs op het Mexicaanse platteland benedenmaats is.



Bij het laatste bezoek van Nature & More aan Mexico zijn de kinderen enthousiast aan de slag gegaan tijdens de les en hebben samen met Yoreley Moreno, de dochter van Javier, tekeningen gemaakt voor de nieuwe limoendoos. Nature & More fans hebben vervolgens op Facebook gestemd op de mooiste tekening. De zonnige boomgaard van Delfina bleek de overduidelijke winnaar.

Meer info over Javier Morenoen zijn limoenen is te vinden met code 451 op www.natureandmore.com. Nature & More is het "trace & tell" merk van Eosta, Europa's leidende specialist in biologische groente en fruit.

Publicatiedatum: