Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interko exposant Asia Fruit Logistica, Hal 3, Stand D35

Toenemende vraag uit Azië naar rijpkamers

Interko, leverancier van koeling en bananenrijpsystemen, debuteert dit jaar als exposant op de Asia Fruit Logistica in Hong Kong van 3-5 september. Het bedrijf verwacht de komende jaren een aanzienlijke stijging van de vraag naar geavanceerde koeling en rijpsystemen, omdat retailers, handelsbedrijven en importeurs zich voorbereiden om aan de consumentenvraag naar topkwaliteit bananen en tropisch fruit te voldoen.



"China, Australië, Indonesië en Maleisië zijn de vier belangrijkste landen die toenemende belangstelling tonen voor de installatie van state-of-the-art rijpsystemen", vertelt Chris Maat. "We hebben al veel tevreden klnaten in China, India, Japan en Maleisië. Met deelname aan de Asia Fruit Logistica spelen we in op uitbreiding van onze Aziatische activiteiten."

Interko biedt rijpfaciliteiten, variërend van een eenvoudige plug-and-play rijpoplossing tot meerlaagse rijpkamers voor grote distributiecentra. "Van een paar dozen bananen in een kleine ruimte tot rijpkamers met een capaciteit van 72 pallets en alles daartussenin", verklaart Chris Maat.

Interko heeft rijpkamers geïnstalleerd in meer dan 50 landen wereldwijd. De rijpsystemen vertegenwoordigen zo'n 70% van de omzet van de onderneming, terwijl de warmtewisselaars goed zijn voor de overige 30%.

Hal 3, Stand D35
www.interko.com
Publicatiedatum: