Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Carrefour ondersteunt lokale telers in Roemenië

Tussen 7 en 13 augustus werden Roemeense groenten- en fruittelers uitgenodigd om partners en leveranciers te worden van een Carrefour hypermarkt in het land. Speciale kraampjes voor binnenlandse telers werden geplaatst bij de ingang van de hypermarkten. Degenen die geen gelegenheid hadden, kregen kans online te registreren.

Het doel van Carrefour was om zo veel mogelijk Roemeense groenten- en fruittelers bij elkaar te krijgen. "We willen met zoveel mogelijk Roemeense telers samenwerken, ongeacht de omvang van de productie. Uitbreiding van het aanbod van de Roemeense producten en het ondersteunen van lokale aanbieders zijn onderdeel van onze verbintenissen op lange termijn. Via dit programma willen we de ontwikkeling van de Roemeense markt aanmoedigen, ter ondersteuning van de lokale economie en het biedt onze klanten een breder assortiment tegen een betaalbare prijs, wat dus meer banen creëert," aldus Andreea Mihai, Marketing directeur van Carrefour Roemenië. Carrefour Roemenië werkt samen met meer dan 1.500 Roemeense leveranciers en ontwikkelt programma's die bijdragen aan de versterking van lokale bedrijven en het creëren van nieuwe banen.

Met meer dan 10.100 winkels in 34 landen, is Carrefour de tweede grootste wereldwijde retailer en de nummer een in Europa. In Roemenië heeft de Carrefour Group 155 winkels, waaronder 25 hypermarkten, 79 supermarkten, 44 'gemakswinkels' en zes buurtwinkels, alsook een online shopping service.

Publicatiedatum: