Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hennie van Es treedt in dienst bij Total Exotics

Total Exotics heeft aangekondigd dat Hennie van Es per 1 september het team zal versterken als Sourcing & Trading Director. Hennie heeft 20 jaar ervaring in de exotenhandel. Zo was hij in- en verkoopdirecteur bij Nature's Pride, waar hij betrokken was bij het ontwikkelen van de sourcing- en handelstak. Vervolgens startte hij zijn eigen bedrijf in diepvriesexoten.

Hennie kijkt uit naar de nieuwe uitdaging met Total Exotics. "Het is een jong bedrijf en ik hoop dat ik er een bijdrage aan kan leveren om het bedrijf een niveau hoger te krijgen. We willen groeien met zowel nieuwe als bestaande klanten. Het is een grote markt met veel groeipotentie. Belangrijk is dat we als bedrijf klantgericht blijven. Het volume ready-to-eat mango's en avocado's krijgen een steeds vastere plaats in het winkel schap. Mensen zijn bereid om te betalen voor perfect gerijpt fruit."

Total Exotics is de exotendivisie van Total Produce.

Voor meer informatie:
Hennie Van Es
Tel: (+31)-180-644-040
Email: hennie@totalexotics.com
Handelsweg 150
Ridderkerk
www.TotalExotics.com


Publicatiedatum: