Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Uitbreiding met ruim een half miljoen huishoudens

Albert Heijn breidt online bezorggebied uit

Vanaf donderdag 28 augustus is het voor nog meer inwoners van Nederland mogelijk om hun Albert Heijn boodschappen online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Het online bezorggebied wordt uitgebreid met 500.000 huishoudens in het zuiden en oosten van het land. De landelijke dekking ligt daarmee op ruim 77% van de Nederlandse huishoudens.
 
Boodschappen thuis laten bezorgen bespaart tijd en scheelt sjouwen met zware tassen. Maar dat zijn niet de enige voordelen. Klanten hebben op ah.nl de keuze uit het totale Albert Heijn-assortiment van meer dan 22.000 producten. Een online boodschappenlijst maken gaat snel en gemakkelijk. Bij het intypen van de boodschappen worden direct suggesties voor producten gedaan en eerdere aankopen kunnen eenvoudig aan het lijstje worden toegevoegd. Klanten die bestellen via hun iPhone of Androidtoestel kunnen gebruik maken van de handige barcodescanner of hun boodschappen inspreken. In de receptenvinder staan meer dan 10.000 Allerhande-recepten waarvan alle ingrediënten met één druk op de knop op de boodschappenlijst staan.
 

Bonusvoordeel

Klanten die online bestellen profiteren ook van bonusvoordeel. Alle Bonusaanbiedingen staan overzichtelijk bij elkaar en ook wordt getoond welke eerder door de klant bestelde boodschappen in de Bonus zijn. Daarnaast zijn er extra aanbiedingen die alleen gelden voor online bestelde boodschappen.
 

Gebied

In Limburg kunnen bewoners van Echt-Susteren, Stein, Sittard-Geleen, Schinnen, Nuth, Beek, Eijsden- Margraten, Gulpen-Wittem, Valkenburg aan de Geul, Voerendaal, Landgraaf, Heerlen, Brunssum, Onderbanken, Simpelveld, Kerkrade, Meersen en Maastricht vanaf 28 augustus de boodschappen thuis laten bezorgen. Het tweede gebied volgt een week later op 4 september en omvat Hellendoorn, Rijssen-Holten, Wierden, Hof van Twente, Haaksbergen, Enschede, Hengelo, Dinkelland, Oldenzaal, Almelo, Tubbergen, Borne en Twenterand.
 
Op www.ah.nl/onlinebestellen kunnen klanten de postcodecheck raadplegen om te zien of hun adres binnen het bezorggebied valt.
 
Publicatiedatum: