Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coolfresh bekroond met MVO prestatieladder niveau 4

Coolfresh is bekroond met een niveau 4-certificering van de MVO-prestatieladder. Daarmee behoort de Ridderkerkse AGF-importeur tot de selecte groep van 13 bedrijven die deze certificering hebben en ook nog eens het enige AGF-bedrijf. "Dit onderscheidt ons nog meer van andere bedrijven in de AGF-branche", zegt Hugo Vermeulen.

In de afgelopen twee jaar is Coolfresh verhuisd naar een nieuw hoofdkantoor in Ridderkerk, werd de BonJus-lijn met nieuwe producten geïntroduceerd en is het marktaandeel in de ananas fors gegroeid. De niveau 4-certificering, die veel nadruk legt op de sociale- en milieuverantwoordelijkheid, is een nieuwe stap in de groei van het bedrijf. "Deze certificering toont leveranciers en klanten dat MVO een integraal onderdeel is van onze business", zegt Vermeulen.

Cool Fresh met de non-profit organisatie Stars in their Eyes Foundation nauw samen met maatschappelijke organisaties in Zuid-Afrika, Namibie en Costa Rica. In Zuid-Afrika heeft het bedrijf bijna 800 gemeenschapsleiders opgeleid in de wijze waarop sociale vrede en cohesie kan worden bereikt door de gemeenschap zelf. Daarnaast is de importeur betrokken bij het project Little Libraries dat het lezen stimuleert bij achtergestelde gemeenschappen. In Namibië heeft het bedrijf in samenwerking met de lokale overheid een teeltbedrijf in de woestijn, waar het werk biedt aan veel lokale mensen. Last but not least ondersteunt Cool Fresh met haar ananaspartner in Costa Rica - Tropicalles del Valle - lokale scholen met materialen.



Voor meer informatie:
Hugo Vermeulen
Tel:+ 31 88 3 777 111
hugo@coolfresh.nl