Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
QPI fietst

Ride for the Roses op 7 augustus 2014

Per abuis is dit artikel opgenomen in het Groentennieuws van 12 augustus 2014. Het artikel gaat echter over de Ride for the Roses 2013. De Ride for the Roses 2014 vindt plaats op 7 september 2014 in Goes. Uiteraard is QPI er weer bij!

Dit weekend heeft QPI alweer voor het derde opeenvolgende jaar meegedaan aan de Ride for the Roses. Het is inmiddels ook traditie geworden binnen QPI om vanaf het kantoor in de Lier naar de starplaats te fietsen, dit betekende dit jaar uiteraard een grotere uitdaging als tijdens de vorige editie toen de start in Naaldwijk was. Op zaterdag zijn 20 deelnemers net na 8-en vertrokken voor de 140 km lange rit naar Ede. Onderweg uitstekend verzorgt door het mobiele ondersteuningsteam van Flexivers.





Op zondag zijn nog een aantal renners aangesloten en zijn we uiteindelijk met 26 deelnemers van start gegaan, en gefinisht! De twee dagen van de QPI pre ride en de ride zelf waren 2 zeer geslaagde, gezellige en sportieve dagen. Het belangrijkste aspect is echter zeker niet uit het oog verloren. Met dank aan alle leveranciers, klanten, familie en vrienden, hebben we totaal bijna 22 duizend euro op weten te halen! Een fantastisch bedrag voor het goede doel waarvoor we iedereen van harte willen bedanken. We hopen volgend jaar weer op ieders inzet en bijdrage te mogen rekenen. Tot volgend jaar in Goes!


 
Publicatiedatum: