Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Karel Bolckmans neemt stokje over

François Maes stapt uit management Special Fruit

Na meer dan 35 jaar met veel plezier en volle overgave in de fruitbranche gewerkt te hebben zal François Maes, oprichter en bezieler van Special Fruit, per 1 januari 2015 zijn huidige functie van Business Development Director neerleggen. Deze functie bekleedt François sinds oktober 2012, het moment waarop hij destijds de dagelijkse leiding van het bedrijf overdroeg aan zijn broer Patrick Maes.

"Via de raad van bestuur zal François nauw betrokken blijven bij het reilen en zeilen van Special Fruit; wij hopen nog vele jaren beroep te mogen doen op de uitgebreide expertise die hij heeft opgebouwd", aldus de directie van Special Fruit.



"Op 1 september zal Karel Bolckmans toetreden tot het management team van Special Fruit in de functie van Business Development Director. Hij zal in eerste instantie samen met François Maes de afdeling Business Development leiden om dan vanaf 1 januari de leiding van deze afdeling volledig op zich te nemen."

"Karel Bolckmans is een internationaal gekende autoriteit op het gebied van geïntegreerde gewasbescherming (IPM), duurzame landbouw en innovatie-management en heeft meer dan 20 jaar internationale ervaring in de branche. Gedurende de afgelopen 16 jaar was hij werkzaam als Global R&D and Production Director bij het Nederlandse bedrijf Koppert Biological Systems waar hij de ontwikkeling van talrijke innovaties heeft geleid. Koppert is wereldmarktleider en pionier op gebied van biologische bestrijding, bestuiving met hommels en zeer actief op het gebied van biopesticiden en biostimulanten. Karel heeft ook meegewerkt aan de ontwikkeling van de GlobalGAP IPM Toolkit."

"Met de komst van Karel bevestigt en verstevigt Special Fruit haar engagement met betrekking tot Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en haar intentie om voortdurend te blijven innoveren om maximaal te kunnen voldoen aan de wensen van de klanten. Special Fruit wil daartoe een gesprekspartner zijn voor haar klanten en telers op het gebied van duurzame teelttechnieken zodat de voedselveiligheid, de duurzame en sociaal verantwoorde productie, de productkwaliteit en de productbeschikbaarheid maximaal gegarandeerd zijn, in het belang van alle schakels in de productieketen."

Publicatiedatum: