Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

A&B en WECO Sorting gaan samen Europese markt op

A&B Packaging is wereldwijd actief en gespecialiseerd in verpakkingssystemen voor blauwe bessen en tomaten. Sinds kort heeft het bedrijf een strategische samenwerking met Woodside Electronics Corporation (WECO Sorting). Dit om samen de Europese markt te benaderen.

"We hebben een lange en succesvolle geschiedenis van succesvolle samenwerking met WECO Sorting in het Noorden en Zuiden van Amerika en we willen hetzelfde model in Europa toepassen. Bekende sorteerders van WECO zijn BerryTrek Soft en Color. WECO biedt een hoog niveau van service en ondersteuning, volledig in lijn met onze bedrijfsstrategie", aldus Michael Williamson, VP Sales en Marketing bij A&B Verpakkingsmachines.

"WECO Sorting is al enkele jaren actief in Europa en heeft diverse referenties in Polen, Duitsland en Oostenrijk. Door de samenwerking met A&B willen we onze klanten voorzien van kant- en klare oplossingen om te sorteren en te verpakken", aldus Eric Horner, VP Sales bij WECO.

A&B
A&B Packaging is fabrikant van de o.a. de Evolution, een toonaangevende weeg- en vulmachine voor blauwe bessen, kersen en tomaten. A&B apparatuur wordt gebruikt door meer dan 1000 klanten over de hele wereld. Sinds 2014 heeft het bedrijf ook haar eerste klanten in Europa.

WECO Sorting
WECO Sorting is gevestigd in Californië en en levert elektronische sorteringsapparatuur voor blauwe bessen, tomaten, walnoten en wijndruiven. Het bedrijf is marktleider in het sorteren van bosbessen in de VS en Chili.

For more information:
Piotr Milewski
Tel: +48 660 00 25 26
Email: piotr@milbor.pl
www.wecotek.com
www.abpacking.com
Publicatiedatum: