Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Staay-Hispa officiele fruitleverancier EUGames 2014

Sinds 24 juli tot en met 8 augustus 2014 bruiste Rotterdam van de sportactiviteiten. De EUGames2014 zorgden voor veel activiteit in de stad. Met 3000 atleten, 1200 vrijwilligers en bijna 40 verschillende landen die atleten afgevaardigd hebben, is dit het grootste studentensportevenement ooit in Nederland gehouden. Op en rond de campus van de Erasmus Universiteit werd tot en met 8 augustus gestreden om de medailles in 10 verschillende sporten. Met iedere avond live muziek op de campus en vele Rotterdamse bezoekers was dit een geweldig onderdeel van het 100 jarig jubileum jaar van de Erasmus universiteit.



Staay Food Group heeft zich als official fruit supplier aan dit mega evenement verbonden. Aad van der Kleij van Staay-Hispa: "Dit evenement kwam voor ons als geroepen! Met studenten uit vrijwel alle markten waarop wij actief zijn, krijgt ons fruit een geweldig en sportief podium. Ook konden we onze productinnovaties zoals de Jimbo Fresh mini meloentjes testen bij fijnproevers uit alle windstreken. Dit geeft os goede feedback op ons product."

Staay-Hispa heeft Royal Gala appelen, clemenules, packham peren en Jimbo Fresh meloenen geleverd aan de EU Games. Het fruit werd zeer gewaardeerd onder de sporters en de vrijwilligers. "Dagelijks kregen we feedback van allerlei teams op het fruit. Al deze meningen waren erg waarddevol voor ons. Er zijn ruim 60.000 stuks fruit doorheen gegaan. Een mooiere bestemming hadden we onze producten niet kunnen geven!" sluit van der Kleij zijn enthousiaste verhaal af.

Publicatiedatum: