Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italië: Goed tafeldruivenseizoen verwacht half augustus

"Na een trage start, te wijten aan de slechte kwaliteit van Victoria druiven, zal vanaf augustus een betere kwaliteit trossen beschikbaar zijn op de markt," belooft de manager van Orchidea Frutta, een bedrijf gespecialiseerd in de productie en verkoop van tafeldruiven, kersen, citrus, perziken, abrikozen, watermeloenen en artisjokken.



"We begonnen met het oogsten van de Superior pitloze variƫteit, maar in het buitenland worden we momenteel geplaagd door de concurrentie uit Spanje." Een goed jaar wordt ook verwacht voor Crimson Seedless, vooral dankzij de 30% daling van de productie ten opzichte van vorig jaar.


Crimson seedless.

De verwachtingen zijn ook groot voor de Italia variƫteit. "Dit seizoen zal geweldig zijn! Als we bedenken dat er 20% minder opbrengst wordt verwacht, zal de kwaliteit vanaf het begin uitstekend zijn."


Cone bag.

Als het weer het toelaat, moet het seizoen goed zijn vanaf 15 augustus. "Het weer is verschrikkelijk geweest tot nu toe, dus we kunnen alleen maar hopen."


Palieri.


Contact
Orchidea Frutta S.r.l.
Via Zara 41
70018 Rutigliano (BA)
Tel.: (+39) 080 4761003
Fax: (+39) 080 4768541
Email: info@orchideafrutta.it
Web: www.orchideafrutta.it

Publicatiedatum: