Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Demodag 18 september aanstaande

75 AGF-bedrijven werken met Freshng

Al ruim 75 AGF bedrijven van verschillende aard en grootte, profiteren van de voordelen van het werken met Freshng. Freshng dekt de automatiseringsbehoefte van ieder AGF-bedrijf. Freshng is een volledig geïntegreerde oplossing, waarin onder meer uw inkoop, verkoop, voorraad- en partijadministratie, tracking & tracing, fustadministratie en uw complete financiële administratie worden ondergebracht. Extra functionaliteit kunt u selecteren uit een twintigtal aanvullende functionaliteiten, die perfect aansluiten op het standaardpakket.

RPO's toepassing kenmerkt zich tevens door zijn flexibiliteit en aanpasbaarheid. Daarnaast is de software te gebruiken op uw eigen hardware en in the cloud. Freshng is de oplossing waarmee je tijd en geld bespaart en bedrijven hun resultaat daadwerkelijk kunt verbeteren!

Interesse in het bijwonen van een Freshng demomiddag? Op donderdag 18 september aanstaande, van 14.00 – 16.00 uur bent u van harte welkom op de Escudostraat 33 te Barendrecht, om alle functionaliteiten van Freshng te bekijken en te beoordelen. Tijdens deze korte, maar krachtige sessie wordt een goed beeld gegeven van de mogelijkheden die de software van RPO u te bieden heeft en laten wij u graag zien wat u nu mist! Zie www.rpo.nl/freshngdemomiddag

Publicatiedatum: