Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cibel Classic 2014 op 24 augustus

Hoe combineer je de passie van de fervente fietser met de liefde voor zijn gezin? Het lijkt een vreemde vraag maar niets is minder waar. De wielrennende Belg doet immers niets liever dan elk weekend 's ochtends vroeg op zijn fiets stappen om, samen met vrienden kilometers te malen, zijn ritme te verhogen en zijn tijd te verbeteren. Naderhand wordt er rustig uitgeblazen op een terrasje in de zon met de vrienden, waarna iedereen weer huiswaarts trekt. Daar wacht immers de rest van het gezin om het weekend verder op een fijne en aangename manier door te brengen.



Cibel, Cebon en Star Fruit organiseren al enkele jaren de Cibel Classic maar vonden in 2013 de tijd rijp om een stapje verder te zetten in hun organisatie. Met bovenstaande gedachte in het achterhoofd droomden ze luidop van het perfecte evenement dat beide werelden zou verenigen. Jurgen De Witte, zelf een fietsende pater familias: 'We gingen met onze eventpartner Brands In Motion rond de tafel zitten en verenigden na enige brainstorms het beste van beide werelden.' De Cibel Classic new style was geboren.



Locatie: Starpack
De locatie was snel gevonden. Het gloednieuwe Starpack in Sint-Katelijne-Waver, een bedrijf van de Group Achiel De Witte vormde de perfecte uitvalsbasis. De site ademt niet alleen groenten en fruit maar ligt bovendien bijzonder centraal, is makkelijk bereikbaar en heeft alle troeven in handen om een mooi event te creëren.

Op 24 augustus vindt dan ook bij Starpack de tweede editie van dit prachtige event plaats. Vrienden, klanten, familieleden, sympathisanten… Iedereen is welkom op dit gezinsvriendelijke event. De cyclotoeristen nodigen we uit voor een uitgestippelde en begeleide tocht van 120 of 80 km en de wielerliefhebber rijdt langs fruitgaarden, groentenkwekerijen, forten en kasseien over een parcours van zo'n 60 km. Er is voor elk van deze drie tochten bevoorrading voorzien in Kessel bij Brands In Motion.
Voor de gezinstocht zochten en vonden we inspiratie in het mooie Sint-Katelijne-Waver en maken we een 20 km lange gezinstocht in 2 lussen.
Daarnaast kan je ook nog wandelen in de nabije omgeving.



Vanaf de middag kan je genieten van lekkere wraps van Flandria, een BBQ, gegarneerd met de lekkerste Cebon slaatjes en overgoten met Légumaise en een heerlijk vruchtendessert. Moonpops verwent de lekkerbekken met unieke en gezonde fruitijsjes.

De kinderanimatie zorgt voor plezier voor jong en ouder(s). Zo is er het Cibel schildpadspel, plaatsen we een reusachtige trampolinewagen, kan je klimmen in een klimtoren. Je kan ringwerpen, knutselen, er staat een springkasteel en Bergtoys nodigt je uit om met de coolste go-carts door hun parcours te flitsen.
Maar ook pa en ma worden niet vergeten en kunnen hun hart ophalen bij een aantal groepsspelen of lekkere info vergaren bij de workshop van Légumaise.



Alle prijzen worden bijzonder democratisch gehouden. Je krijgt dus een kwalitatief event dat niet al te diep in de geldbeugel doet tasten. Opnieuw op maat van het gezin dus.

Voorinschrijving voor het totaalevent, inclusief cyclo's en mét BBQ: € 5,00 pp, ter plaatse betaalt u € 6,00. Wie alleen voor het gezinsevent komt en geen BBQ wenst, betaalt € 2,00.

Meer info of interesse? Surf naar www.cibelclassic.be. Wij verwachten je op 24 augustus!

Publicatiedatum: