Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Key Technology introduceert sorteerder voor noten en gedroogd fruit

Key Technology komt met de Cayman BioPrint Roadshow: een mobiele tour die live demonstraties geeft en tests uitvoert met deze digitale sorteerder voor verwerkers van noten en gedroogd fruit. Dit gebeurt in Key's fabrieken in geselecteerde gebieden in de VS en Europa.

Cayman BioPrint reist af naar de locatie van elke verwerker en bewijst daar door te sorteren snel het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde prestaties van de sorteerder. Het maximaliseert het verwijderen van vreemd materiaal en minimaliseert tegelijkertijd het opbrengstverlies, zelfs met de grootste productgebreken. De werking is bewezen voor amandelen, walnoten, hazelnoten, pistachenoten, macadamia's, pinda's en rozijnen. Er worden ook extra toepassingen ontwikkeld met intelligente software en algoritmen, die de technologie toestaan een sorteerefficiëntie van 99,5 procent te bereiken.

De roadshows zijn een aanvulling op de innovatie- en oplossingencentra van Key, die gevestigd zijn in het hoofdkantoor in Walla Walla, Washington (VS) en in Key Technology in Beusichem (Nederland), Hasselt (België) en Melbourne (Australië).

De hyperspectrale BioPrint sorteeroplossing van Key werd twee jaar geleden geïntroduceerd en heeft al veel tevreden klanten. Na vijftien minuten van aansluiting detecteert en verwijdert hij moeiteloos schelpen, stenen, stokjes en ander vreemd materiaal. De sorteerder is van roestvrij staal, heeft een kleine voetafdruk, vereist weinig onderhoudskosten (heeft geen bewegende delen) en kan op afstand via internet bediend worden.

Voor meer informatie:
Anita Funk
Key Technology, Inc.
150 Avery Street
Walla Walla, WA 99362 USA
Tel: +1 509 529 2161
Fax: +1 509 527 1331
E-mail: afunk@key.net
www.key.net
Publicatiedatum: