Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
inmiddels 32 lijnen

Groeiende samenwerking Greenpack en Bizerba

Greenpack, gevestigd te Maasdijk, is een sterk groeiend verpakkingsbedrijf dat zich profileert als dienstverlener op het gebied van het verpakken en etiketteren van groenten. Dagelijks worden er o.a. paprika's, komkommers en tomaten verpakt. Hierbij maakt men gebruik van de nieuwste verpakkingstechnieken en etiketteermogelijkheden.



In 2003 is Greenpack de samenwerking met Bizerba aangegaan. In de loop der jaren is de samenwerking gegroeid, heeft het machinepark zich behoorlijk uitgebreid en staan er momenteel 32 lijnen van de Bizerba GLMI serie. Tevens wordt er gewerkt met de bijbehorende software, waardoor het beheer van de artikelgegevens en de lay-out van etiketten op één centraal punt staan opgeslagen.

Voor Greenpack is continuïteit één van de belangrijkste speerpunten. Bizerba levert op dat gebied een grote bijdrage. Alle groenteproducten die door Greenpack verpakt worden, dienen te worden gewogen en/of geëtiketteerd. Hierbij spelen snelheid en bedieningsgemak een grote rol. Door het gebruik van de machines en software van Bizerba kunnen de werknemers op efficiëntere wijze werken.



Wat betreft de kwaliteit van Bizerba is Greenpack zeer tevreden. Men ziet dat de machines met de jaren steeds gebruiksvriendelijker zijn geworden. Daarnaast vindt men de 'robuustheid' een voordeel. Dat maakt dat de machines tegen een stootje kunnen. Inmiddels heeft Bizerba technisch personeel van Greenpack opgeleid, zodat men zelf onderhoud kan verrichten. Op deze manier heeft men een stuk kennis in huis gehaald en de flexibiliteit om onderhoud ideaal te plannen.

Omdat Greenpack een snel groeiend bedrijf is en de communicatie met Bizerba goed verloopt, ziet men ook in de toekomst de samenwerking positief tegemoet.



www.green-pack.nl
www.bizerba.com

Publicatiedatum: