Potatolicious voor het eerst met de patatjesmobiel in Gent
Kennismaken
"Het was een evenement op het St-Pietersplein in Gent waar normaal gezien zo'n 3000 bezoekers komen. Ondanks het mindere weer was het een top ervaring", vertelt Wouter enthousiast. We stonden met het mobiel van 2 tot 7 uur in de namiddag en de reacties waren positief. Veel mensen maakten hier voor de eerste keer kennis met het concept en vroegen om meer informatie. Het was een mooie eerste keer om in te lopen. Het regende, dus het was niet té druk. We hadden zo een goed overzicht en konden de bestellingen goed opvolgen."
"Net als in het restaurant was de 'Crispy Bacon' het meest populair deze dag, en dat hadden we ook voorzien." Hij geeft aan dat ze zich dit jaar meer op het cateringdeel zijn gaan richten. "We willen ons specifieker focussen op catering, met name in het weekend. Het is vooral de bedoeling om de komende jaren vooral in de zomermaanden actief te zijn op festivals en andere feesten. We zijn deze zomer al redelijk volgeboekt en dat terwijl we nog niet veel reclame hebben gemaakt. We verkrijgen tot nu toe met name bekendheid door mond-tot-mond-reclame. Super!"
Uniek concept
"In België is de aardappel heel populair, maar Potatolicious is zoveel meer dan alleen een aardappel. Het is een krokante, in de schil gebakken aardappel met een heerlijk smeuïge binnenkant waar alle smaken en vitaminen in blijven. Eindelijk leer je de echte smaak van Belgische aardappelen kennen. Met Potatolicious zijn we uniek. We wilden de gepofte aardappel combineren met groenten en salade. Een alternatief voor junkfood als friet, pizza of pasta, maar wel een product in die prijsgenre."
Het standje is van een evenement waar Potatolicious vaste catering voor doet. Let's LousArt in het Lousbergpark in Gent
"Er zijn verschillende mogelijkheden met de gepofte aardappel en tot nu toe is de crispy bacon het meest populair", vervolgt Wouter. "We hebben daarnaast de keuze tussen vegetarisch, vlees en vis. De klant kan zelf ook nog een keuze maken tussen verschillende toppings en sauzen. Allereerst wordt de aardappel opengeknipt en de binnenkant wordt vermengd met de krokante schil. Hierop komt dan een kruidenolie of kruidenboter die de aardappelsmaak nog meer accentueert. Op de aardappel komen toppings. Vers, huisbereid en smaakvol. Deze toppings bestaan voor een groot deel uit seizoensalades, verse dressings, kruiden, maar ook warme bereidingen."
Voor meer informatie:
Potatolicious bvba
Verlorenkost 5
9000 Gent
info@potatolicious.be
www.potatolicious.be
Wouter Van Snick
Tel: 0486 27 02 83
Daniel Newitt
Tel: 0487 39 38 07