Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
direct tegenover het Food Center Forepark

Opening nieuw filiaal Paardekooper Den Haag

Op maandag 7 juli opent het nieuwe Paardekooper-filiaal in Den Haag haar deuren voor bezoekers. Het nieuwe filiaal bevindt zich op een A-locatie. Gelegen naast de A4 en direct tegenover het Food Center Forepark. Paardekooper is hierdoor nog beter bereikbaar voor haar klanten. Met de verhuizing profiteert Paardekooper van een betere zichtbaarheid en optimale bereikbaarheid. De keuze voor de locatie pal tegenover het Food Center Forepark is daarom een zeer bewuste keuze. Bezoekers van het bedrijventerrein Forepark hoeven bovendien niet meer om te rijden voor hun verpakkingen. Tijd is geld en dat begrijpen ze bij Paardekooper maar al te goed.

Het nieuwe pand is compacter dan het vorige pand, maar dankzij een efficiƫnte indeling worden producten nog beter en overzichtelijker gepresenteerd. Er is veel aandacht besteed aan het interieur. De producten zijn gerangschikt naar de verschillende productgroepen: Food, Luxe, Industrie, Kantoor en Hygiƫne. Elke productgroep heeft een eigen kleur. Op deze manier kunnen klanten snel hun weg vinden in het filiaal.
Sfeer en inspiratie

Paardekooper gelooft in de meerwaarde van klantbeleving. Door middel van sfeeropstellingen neemt Paardekooper de bezoekers mee in de wereld van verpakkingen. Bezoekers ervaren zelf de vele mogelijkheden van verpakkingen.
Feestelijke kortingen De opening van het nieuwe pand mag niemand ontgaan. Daarom worden het pand en de omgeving feestelijk aangekleed. Verder kunnen klanten zoals altijd rekenen op aantrekkelijke acties en kortingen.

Publicatiedatum: