Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Introductie nieuw merk en verpakking: Infinity Food

DBS neemt wortelleverancier Verco over

Tholen – DBS, Het Antwerps bedrijf gelegen te Sint-Katelijne-Waver, heeft het Limburgs bedrijf Verco uit Maasmechelen overgenomen. Verco is gespecialiseerd in het wassen, sorteren, verpakken en leveren van wortelen. Er bestond reeds een zakelijke relatie met Verco, als leverancier van DBS. De vertrouwensband die in de loop der jaren werd opgebouwd bleek van onschatbare waarde in het overnameproces. Beslist werd de activiteiten, de naam van de organisatie, de klanten, de leveranciers en het personeelsbestand te behouden.

Groeien en investeren
Na het inspirerende leiderschap van Henny, nemen Dominique Severijns en Gunther De Boelpaep de fakkel over. Eigenaar Henny Verjans is ondertussen met welverdiend pensioen, maar blijft nog enkele jaren binnen Verco beschikbaar als raadsman. Doordat DBS een dynamisch bedrijf is, trok het de aandacht van Henny, als kandidaat-overnemer. "Waarom niet? We hebben de mogelijkheden tot overname bekeken en dachten aan de visie 'bedrijven nemen bedrijven over'. Voortdurend efficiënt vooruitkijken ligt aan de basis van het bestaan en de succesvolle voortzetting van onze bedrijvigheid", aldus Dominique Severijns.

Door deze overname hoopt DBS de gekende service en kwaliteit van Verco te bestendigen. "Voor de commercialisering van hun wortelen willen we blijven rekenen op de samenwerking met de bestaande klanten. Ook dringen er zich enkele noodzakelijke investeringen in het kader van verpakkingen en kwaliteit op.
We zien alleszins de toekomst voor Verco hoopvol tegemoet."



DBS, Infinity Food
In 2006 werd DBS opgericht door Gunther de Boelpaep en Dominique Severijns. Ook hun economische bedrijvigheid blijft dezelfde. Sinds kort biedt DBS tomaten, trostomaten en witloof aan in een nieuwe verpakking, de Infinity Food - Box. Hiermee bieden ze een extra dimensie aan hun productafzet. De lancering van de nieuwe verpakking geeft een nieuwe identiteit. "Klanten willen zich onderscheiden, authenticiteit en exclusiviteit aanwenden en dit kan met Infinity Food- box. De eerste reacties zijn heel positief en wellicht zullen andere producten volgen", aldus Gunther De Boelpaep.

Voor meer informatie:
DBS n.v.
Mechelsesteenweg 120, V7, Kaai 540
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
Tel. : +32 472 306095
Fax : +32 155 50458
Dominique@dbs-nv.be
www.dbs-nv.be