Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Start bouw Food Center Westland in Poeldijk

Onlangs heeft ABC Westland beheer een overeenkomst getekend met Kroon & De Koning, een bouwbedrijf dat deel uitmaakt van VolkerWessels groep, voor de bouw van de eerste fase van Food Center Westland op het terrein van ABC Westland Agri & Food in Poeldijk. Andere partijen die betrokken worden bij de realisatie van het groothandelscomplex zijn: Kuyvenhoven Elektrotechniek, Dekker van Geest Werktuigbouw, Van Kempen Koeltechniek, WL Techniek Brandmeldinstallatie.


Van links naar rechts: Ivo Zweekhorst, commercieel directeur Kroon & De Koning, Herwi Rijsdijk, directeur ABC Westland Beheer, Arto In 't Veld, bedrijfsdirecteur Kroon & De Koning en Piet van Hoeven, directeur VolkerWessels regio West.

De sloop van circa 8.500 m² bestaande bedrijfsgebouwen start medio augustus 2014. Direct daarna wordt aangevangen met de nieuwbouw. Naar verwachting wordt het groothandelscentrum in april 2015 geopend voor detaillisten en horecaondernemers uit de regio's Den Haag, Delft, Rotterdam en Westland.

Food Center Westland wordt de eerste overdekte groothandelsmarkt voor groenten en fruit in Nederland, waar groentespeciaalzaken en horeca ondernemers dagelijks verse groenten en fruit kunnen aankopen. De eerste bedrijven, die zich op het centrum gaan vestigen, zijn o.a. Boeregoed met Hollandse groenten en fruit en biologische producten, MitroFresh, die gespecialiseerd is in exotische paddenstoelen, ABC Fresh Food Company met een volledig pakket groenten en fruit, Masr Fruit International, een Egyptische importeur van knoflook, (bos)uien, druiven, aardbeien, etc.. De directie is op dit moment in gesprek met nog meer geïnteresseerden, waaronder ook kwekers en internationale handelskantoren.

Voor meer informatie:
Herwi Rijsdijk
Food Center Westland
06 51 61 81 30.
h.rijsdijk@abcwestland.nl
www.abcwestland.nl
Publicatiedatum: