Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwaliteitsmanagement in hele keten met FQM-platform van Tradle

Het Fresh Quality Management (FQM) platform van Tradle maakt registreren, monitoren en analyseren van kwaliteit vanaf teelt tot schap mogelijk. Daarmee geeft FQM het noodzakelijke inzicht in productperformance in de keten en biedt het handvatten om de productkwaliteit op een hoger niveau te brengen. AGF bedrijven kunnen hiermee het leveren van 'fresh quality on time' aan de consument waarmaken.



Registreren van betrouwbare kwaliteitsinformatie op iedere gewenste locatie en op ieder gewenst moment levert betrouwbare data voor analyse. Analyseren van kwaliteitsdata vanuit verschillende invalshoeken, zoals herkomst, leverancier, teler en tijd, geeft inzicht en handvatten voor actie en bijsturen waar nodig. FQM biedt de mogelijkheden om re-actief handelen in pro-actief ondernemen om te zetten. Het doel is om hiermee van achteraf meten naar voorspellen en sturing in de keten te komen (kwaliteitsgestuurde logistiek). Registreren van kwaliteitsgegevens (keuren) in afzonderlijke schakels wordt door FQM ondersteund, maar het concept van FQM krijgt echt meerwaarde bij kwaliteitsmanagement in de hele keten.

Kern van het FQM platform is:
• keurresultaten met foto's efficiënt vastleggen op een tablet
• robuuste oplossing voor een dynamisch proces onder complexe omstandigheden
• kwaliteitsmanagement vanaf teelt tot schap
• inzicht in ketenkwaliteit met analyse en rapportage mogelijkheden
• optimale koppeling met het ERP systeem biedt perfecte integratie in het proces
Op iedere locatie en op ieder moment kan op een tablet de gewenste kwaliteitsinformatie en andere relevante gegevens worden vastgelegd. De fresh quality app werkt online en offline, waardoor keuringen ook op plaatsen met een slechtere internetverbinding, zoals teeltlocaties en koelcellen, kunnen worden uitgevoerd. Het FQM platform ondersteunt naast ingangs- en uitgangskeuringen, voorraadcontroles en keuringen op productielocatie ook klachtenafhandeling. Het platform geeft toegang tot de keurrapportages, maakt het delen van gegevens met klant of leverancier mogelijk en biedt verschillende analyse- en rapportagemogelijkheden. Bij de keurresultaten kunnen eenvoudig foto's worden toegevoegd. Er is een koppeling mogelijk met het ERP systeem. Het platform is meertalig, zodat keurrapportages in iedere gewenste taal kunnen worden opgemaakt.

Tradle heeft het FQM platform ontwikkeld, omdat de huidige ERP oplossingen voor kwaliteitsmanagement in de keten onvoldoende in de behoefte voorzien. Op basis van uitgebreide ervaring in keuring en inspectie in AGF voor onder andere KCB en NVWA is in samenwerking met handelsbedrijven een robuust platform ontwikkeld voor de versketen.

Kijk voor meer informatie over het Fresh Quality Management platform op www.tradle.nl of neem contact met ons op via info@tradle.nl of bel 0317 471 391.

Publicatiedatum: