Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Bezoekers van de hele AGF-keten aanwezig"

Eerste editie van Londen Fresh Show groot succes



De eerste editie van de Londen Produce Show werd georganiseerd door het Fresh Produce Consortium and Produce Business Magazine (PMB). Het event werd vorige week gehouden van 4 tot 6 juni. Volgens Jim Prevor van PMB waren de reacties op het event overweldigend. "Daarnaast trok de Show veel verschillende soorten bezoekers van alle delen van de keten zoals: retail, groothandel, productie en diverse dienstverlenende bedrijven. Het is erg ongebruikelijk om dit soort mensen in één keer bij elkaar te krijgen, maar dat is ons gelukt."

Klik hier voor de fotoreportage



Prevor vervolgt: "Wij vinden het belangrijk om mensen samen te brengen en hierdoor nieuwe kansen te creëren. Daarnaast is het een toegevoegde waarde dat bedrijven hier van elkaar leren. Zakendoen is niet altijd het doel. Je kunt hier ook enorm veel opsteken en nieuwe innovaties bewonderen."



Op het evenement waren mensen uit diverse delen van de wereld aanwezig. Zo'n 10% van de bezoekers kwam uit Noord-Amerika. Ook Russische en Scandinavische retailers bezochten de Londen Produce Show. Daarnaast was het Midden-Oosten goed vertegenwoordigd: mensen uit landen zoals Egypte, Dubai, Saudi-Arabië en Qatar reisden af naar Londen."

Prevor: "We streven ernaar om het event elk jaar te verbeteren. De focus ligt wel op de laagdrempeligheid en kleinschaligheid. Iedereen heeft de mogelijkheid om elke exposant te bezoeken. Ons doel is om standhouders uit te nodigen die kwaliteit leveren en ervoor te zorgen dat ze ook kwalitatieve bezoekers aan de stand krijgen."

Klik hier voor de fotoreportage

Publicatiedatum: