Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
G.H. Derks & Zn

"De enige in Nederland met een rauwkost-winkel-vitrine in onze verkoopwagen"

Gerard en Eddy Derks (te Zutphen) hebben de afgelopen maanden een speciaal op maat gemaakte verkoopwagen laten bouwen. Sinds deze week hebben zij de wagen in gebruik genomen. Dankzij de inzet van een reclamebureau is de nieuwe verkoopwagen een opvallende verschijning. Gerard en Eddy zullen op de weg en op de markt in Eerbeek, Lochem, Zutphen, Loenen en Voorst niet over het hoofd gezien worden met hun vuurrode mobiele winkel. Uitgestald op de markt heeft de wagen een grootte van 13,3 bij 4,2 meter.



De prachtige verkoopwagen is uniek. "We hebben als enige in heel Nederland een rauwkost-winkel-vitrine in onze verkoopwagen!". Niet onbelangrijk is dat de wagen een stuk milieuvriendelijker is dan de vorige. Er is enkel gebruik gemaakt van LED-verlichting en hij beschikt over vernieuwde, efficiƫntere koelmotoren. "We hebben geƫxperimenteerd met het terugkoelen van de temperatuur in de wagen. In een kleine anderhalf uur hadden we de temperatuur maar liefst 15 graden laten dalen!" aldus een terecht trotse Eddy Derks.



Bron: Nieuwsbrief Van Aarle
Publicatiedatum: