Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
10 en 11 juni

Israël: Fresh AgroMashov 2014: 24e editie Internationale beurs van verse landbouwproducten

De Fresh AgroMashov beurs voor toonaangevende verse producten voor de marketing en de industrie, is de enige internationale beurs in Israël voor verse landbouwproducten (groenten, fruit, bloemen en dierlijke producten).

De beurs is bedoeld voor importeurs en exporteurs van verse landbouwproducten, inkopers, groothandelaren, inkoopmanagers, koks, voedselmanagers en CEO's, winkelketens, grote voedselketens, het leger, de politie, publieke en overheidsorganisaties, instellingen, organisaties, cateringbedrijven, retail en groothandel, restaurants, cafés, hotels, pensions, feestzalen, evenementenhallen, kibboetsen, ziekenhuizen, inrichtingen, middelbare scholen, seminaries, internaten, etc.

Getoond worden versproducten, zoals groenten, fruit, bloemen, kruiden, biologische producten en planten, verpakkingsmaterialen, verpakkingsmachines, sorteermachines, luchtvervoer, zeetransport, koeltransport, warehousing, transport- en logistieke bedrijven, zaden, landbouwmachines en uitrusting voor de oogst, behandeling na de oogst, heftrucks, gewasbestrijdingsmiddelen, landbouwkundig onderzoek, kassen, serres, vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen, controle, export, marketing en landbouwproductie.

De beurs wordt gehouden in Tel Aviv, dinsdag 10 juni van 10.00 - 19.00 uur en woensdag 11 juni van 10.00-18.00 uur.

Voor meer informatie:

Tel: 08-6273838
E-mail: info@mashov.net
Website: www.agro.mashovgroup.net
 
Publicatiedatum: