Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AMI-marktonderzoek naar aanbod van biologische importproducten in Duitsland

In Duitsland is de importhoeveelheid van biologische producten bij veel akkerculturen en melkproducten sinds 2009/2010 toegenomen. Bij biologische groenten, fruit en aardappelen schommelde de importhoeveelheid afhankelijk van de buitenlandse oogsthoeveelheid en bij biologische eieren en vlees is de importhoeveelheid gedaald, zo is de uitkomst van het AMI-marktonderzoek 'importaanbod van bioproducten in Duitsland 2012/2013' onder leiding van de Duitse Agrarmarkt Informations-Gesellschaft (AMI). Het onderzoek werd gesteund door het Duitse ministerie van Landbouw en Voeding.

Alle uitkomsten van het onderzoek zijn na te lezen in de 'AMI Markt Charts: import-aanbod van bioproducten in Duitsland'. Deze zijn opgedeeld in drie productgebieden: importaanbod van biologische groenten, biologisch fruit, en biologische aardappelen, importaanbod van biologisch graan, biologische oliezaden en biologische voedermiddelen en importaanbod van biologische eieren, biologisch vlees en biologische melkproducten. Alle drie de Markt Charts zijn te bestellen op www.AMI-informiert.de/importangebot, en kosten 199 euro per stuk exclusief BTW.
Publicatiedatum: