Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ook actief in professionele keukentechniek

Van Dorp Installaties realiseert nieuwe koelcapaciteit Delta Fresh

Al lange tijd is de afdeling koudetechniek van Van Dorp Installaties actief in de AGF sector. Ook dit jaar zijn er weer verschillende projecten in deze sector gerealiseerd.

Uitbreiding Delta Fresh
"Door uitbreiding van de activiteiten bij Delta Fresh, kregen wij de aanvraag om een ontwerp te maken voor de uitbreiding van de koelcapaciteit van de bestaande installatie. De huidige installatie dateerde deels uit 1991. De aanvraag was uitbreiding van de bestaande installatie, waarna de installatie geschikt moest zijn voor de opslag van verse knoflook, uien en andere landbouwproducten. Hierbij is onder meer gekeken naar de mogelijkheid om de installatie om te bouwen naar een natuurlijk koudemiddel. De investeringen hiervoor waren echter te hoog", vertelt Peter van Veen. "Wij hebben de aanvraag opgepakt en gekeken naar een energiezuinig en maatschappelijk verantwoordelijk nieuw systeem. Op basis van dit energiebesparende en duurzame voorstel, heeft de opdrachtgever ons de opdracht gegund. De installatie in zijn geheel vervangen door een installatie die werkt met het koudemiddel R134a. Uiteraard is er op basis van duurzaamheid gekozen voor een installatie welke is voorzien van heet-gas ontdooiing. Tevens wordt de restwarmte gebruikt voor de vloerverwarming en voorverwarming voor de verwarmingsinstallatie van de droogwanden.

Professionele keukentechniek
Naast onze activiteiten in de landbouw sector zijn wij tevens actief in de distributie branche en grootkeuken branche. Zo zijn wij te vinden in de gehele keten vanaf het agrarisch bedrijf tot aan de keuken.

 

Stichting Blooming heeft Van Dorp grootkeukens de opdracht toegewezen voor de verbouwing van de keuken van het Oude Hof in Bergen. Het Oude Hof is een monumentaal pand uit 1650.
Van Dorp grootkeukens is verantwoordelijk voor het leveren en installeren van :
• Een compleet nieuwe keukeninrichting
• Complete luchtbehandeling van de keuken
• Fornuis met inductie en inductie afzuigkappen
• Koel-en vrieswerkbanken
• Combi-ovens
• Het installeren van een nieuwe afwasstraat
De oplevering staat gepland voor medio juni 2014.

Voor meer informatie:
www.vdi.nl



Publicatiedatum: