Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Kempen Koudetechniek introduceert VK-Dynamics

Van Kempen Koudetechniek introduceert het nieuwe softwarepakket VK-Dynamics. Een innovatief programma dat volledig inzicht en controle geeft op uw koel-/vriesinstallatie. VK-Dynamics is het resultaat van meer dan 25-jaar interne door ontwikkeling van bestaande softwaremodules i.c.m. 67-jaar ervaring in industriële koudetechniek. Van Kempen Koudetechniek realiseert al vanaf het begin van de digitale revolutie computergestuurde installaties. Alle software is ontwikkeld in eigen huis, zowel de besturing als de visualisatie ervan. Hierbij is continu de focus gelegd om de besturing zo te configureren dat de te koelen producten optimaal bewaard worden tegen zo laag mogelijke energiekosten.



Naast VK-Dynamics is het ook mogelijk uw installatie te besturen middels het al jaren bekend in de markt staande programma VK-Visual. Beide programma's maken de koudetechnische procesinformatie op een eenduidige, intuïtieve manier helder zichtbaar. Alle software modules zijn modulair opgebouwd en verzorgen een gestroomlijnde beheersing van de koudetechnische installatie. Het grote verschil tussen VK-Dynamics en VK-Visual is het dynamische karakter van VK Dynamics. Waar VK-Visual vooral geschikt is voor de "standaard" koelinstallatie, blinkt VK-Dynamics uit door zijn dynamische karakter. Eventuele extra wensen van opdrachtgevers kunnen altijd meegenomen worden in de gewenste configuratie, waardoor er altijd maatwerk ontstaat.



Loopt de continuïteit van uw koelinstallatie gevaar door een verouderde regeltechniek? VK-Dynamics of VK-Visual is voor u de oplossing. De implementatie van de hard- en software kan op ieder moment worden uitgevoerd, zelfs als de installatie in vol bedrijf is. Het realiseren van 20% energiebesparing op uw huidige installatie is middels VK-Dynamics absoluut mogelijk. Daarnaast is er de mogelijkheid gecreëerd om uw installatie 24 uur per dag en 7 dagen in de week te monitoren en beheren op afstand middels het VK-Livecentre. Hierbij worden periodiek uw installatie instellingen in combinatie met het energieverbruik gelogd, gecontroleerd en indien nodig op afstand bijgesteld.

Om deze energiekosten goed inzichtelijk te krijgen is een validatie model ontwikkeld. Voor de validatie van uw installatie worden alle relevante installatie metingen periodiek gelogd voor alle mogelijke energie- en kosten beheersplannen. Middels een diagnostic module is het mogelijk om allerlei installatie gebonden meldingen te ontvangen zoals afwijkingen in bepaalde schakelacties of koel-/vries-/ ontdooi en draaitijden. Uiteindelijk gaat het om de ultieme koelperfectie d.w.z. uitstekende bewaarresultaten van uw product tegen zo laag mogelijke kosten Uiteraard zijn alle installaties overal op afstand te besturen middels uw pc, tablet en/of smartphone.

Voor meer informatie:
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel
Tel: 0344-634884
www.vkkt.nl


Publicatiedatum: