Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voedselveilig verpakken

Bij de productie van verpakkingen gemaakt in vlakkarton, bedrukt met inkten en afgewerkt met lijmen en/of vensterfolie, is het belangrijk een verpakking te maken die niet schadelijk is voor de gezondheid en die de geur- en smaakeigenschappen van het voedsel niet beïnvloedt. Uw gezondheid en voedselveiligheid zijn een topprioriteit voor Du Caju Printing en daarom gebruiken wij enkel en alleen voedselveilige laagmigratie-inkten voor alle verpakkingen.



Veel van onze producten worden gebruikt om voedsel te verpakken. Wij waken er daarom over en stellen de nodige middelen ter beschikking opdat alle grondstoffen die wij gebruiken en de werkomgeving waarin wij onze producten realiseren, steeds voldoen aan de strengste normen inzake voedselveiligheid. Alles gebeurt conform de GMP-voorschriften. GMP staat voor ' Good Manufacturing Practices' en is een kwaliteitsborging. Ook de HACCP-principes worden nageleefd; deze staan voor gevarenanalyse en kritische controlepunten voor voedingsmiddelen. Ook werken we volgens het ISO 22000 managementsysteem, een wereldwijde voedselveiligheidsnorm.



Du Caju Printing is een innoverende en toonaangevende speler in de verpakkingssector. Klanttevredenheid vraagt constante aandacht voor kwaliteit. Van ontwerp tot afwerking hebben wij maar één doel voor ogen: u helpen de optimale verpakking te ontwikkelen in vouwkarton. En dat tegen een concurrentiële prijs.
Vouwdozen, pancartes, displays, wikkels, kistenkaarten: welk verpakkingsproduct u ook nodig heeft, onze kennis en ervaring én onze state-of-the-art apparatuur staan garant voor een technisch perfect resultaat. Natuurlijk rekent u erop dat wij de grootste zorg besteden aan hygiëne en veiligheid. Dat vertrouwen willen wij waard zijn.

Voor meer informatie:
Du Caju Printing
Joseph Cardijnstraat 4
9420 Erpe-Mere België
+32 53 82 50 10
www.ducaju.be
Publicatiedatum: