Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oded Jacobson - CEO Galilee Export - overleden na tragisch ongeval

Oded Jacobson, CEO van het Israëlische AGF-exportbedrijf Galilee Export, is overleden in de leeftijd van 44 jaar. Tijdens het zwemmen heeft hij naar alle waarschijnlijkheid een hartaanval gekregen. Oded laat een vrouw en drie kinderen achter. "Oded was een dynamisch, motiverend en hardwerkend persoon met een geweldig gevoel voor humor. Hij was daarentegen ook erg direct," omschrijft mede-oprichter Eitan Zvi van Galilee Export.



"Mr Jacobson heeft een lange en succesvolle carrière gekend in de sector. In het begin bij Agrexco, waar hij meerdere functies bekleedde, zoals branchemanager van bloemen, productmanager van verschillende producten waaronder sharonfruit en tenslotte UK Branch General Manager in 2007, een positie die hij bekleedde tot 2011. Tijdens die periode was hij ook de salesmanager van avocado's en druiven", aldus Eitan Zvi van Galilee Export. "Dit heeft hij gedaan totdat Agrexco ermee stopte. Daarna is hij teruggekomen naar Israel en hebben we samen Galilee Export opgericht."

Galilee Export is het marketingbedrijf dat als dochteronderneming functioneerde voor de telerscoöperatie, Milouot (Kiboets). Het is een van de grootste coöperaties in Israel, met meer dan 1000 werknemers en een half miljoen omzet per jaar, tevens hebben ze het grootste pakstation voor avocado's. Voorlopig neemt, co-founder Eitan Zvi, die veel met Oded heeft samengewerkt ook tijdens Agrexco, de taken over.

Condoleren kan via het volgende e-mailadres: galilee@galil-export.com

Publicatiedatum: