Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

India: wereldwijd stijgende interesse in granaatappelpitten

Het bedrijf INI Farms exporteert de granaatappelpitten voor het tweede jaar. Volgens Kalpesh SKhivasara zijn de belangrijkste markten voor het bedrijf Europa, Nieuw-Zeeland en het Midden-Oosten. "Daarnaast zien we kansen in andere werelddelen en zullen we ook gaan leveren aan Zuidoost-Azië, Australië en de VS. De granaatappelpitten worden vermarkt onder het merk Kimaye."



"Momenteel bieden we punnets van 125 gram voor de retail, punnets van 750 gram voor de ziekenhuizen en cateringsector. Daarnaast bieden we ook bulkverpakking van meer dan 5 kilo. Deze zijn bestemd voor verwerkingsbedrijven", aldus Khivasara. "De granaatappelen in India worden jaarrond geoogst. We hebben dit jaar 500 ton geoogst. De volumes stijgen elk jaar en we verwachten volgend seizoen het dubbele."



Dit jaar zorgden hagel, regen en storm ervoor dat India in januari en februari een stuk minder oogstte als normaal. Ook INI Farms lees hieronder maar het had amper invloed op de volumes, die naar Europa werden verscheept. "Aangezien onze productie jaarlijks stijgt willen we ons op nieuwe markten gaan richten zoals Rusland, Canada en Zuidoost-Azië."

Voor meer informatie:
Kalpesh Khivasara
InI Farms
Tel: +91 22 42600700
Email: kalpesh.khivasara@inifarms.com
www.inifarms.com www.kimaye.com
 
Publicatiedatum: