Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer Red Falcon meloenen geteeld

Red Falcon meloenen, een Cantaloupe ras van Nunhems, werd speciaal ontwikkeld voor de bodem- en weersomstandigheden in Zuid Oost-SiciliĆ«. De rode vleesmeloenen worden geteeld en exclusief verkocht door de bedrijven die deel uitmaken van Consorzio Mundial. De coƶperatie beschikt over 1500 ha, waarvan 1.000 gewijd aan Red Falcon.

Het Consortium verwerkt rond 35/40 duizend ton meloenen per jaar. De producten worden verkocht tussen april en juli en het oogsten begon een paar dagen geleden.


De voorzitter van het Consortium, Giuseppe "Pino" Marrali, legt uit dat, "Red Falcon gewassen steeds populairder worden. Wij verkopen alleen de beste meloenen onder het merk Mundial. We verpakken ze in de pakstations uitgerust met koeling, zodat de producten in goede staat worden gehouden. Wij exporteren 15% van de totale productie." Marrali: "De meloenenmarkt heeft te maken met toenemende concurrentie, maar we zien het als een stimulans om nog beter ons best te doen."

Contact:
Ivan Della Piazza (Marketing manager)
Tel.: +39 348 0159820
Giuseppe Marrali: +39 336 504868
E-mail: mundial@consorziomundial.com
Web: www.consorziomundial.com
Publicatiedatum: