Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
leveren AGF, bloemen en planten aan cruise-industrie

Univeg tekent samenwerking met Ebrex Cruise Services

Univeg en Ebrex Cruise Services ondertekenen een exclusieve wereldwijde samen-werkingsovereenkomst voor de levering van fruit en groenten, bloemen en planten aan de cruise-industrie. Francis Kint, CEO Univeg Group, zegt: "Door onze overeenkomst met Ebrex Cruise Services voldoen we aan de toenemende vraag naar kwalitatief, hoogwaardig en veilig fruit en groenten van de cruise-industrie en delen we onze kennis delen om zo een optimale service te verlenen aan deze industrie. UNIVEG Trade Italy zal optreden als coördinator binnen de Univeg-groep, om het beste aanbod van fruit en groenten, biologische producten en bloemen en planten van de hoogste kwaliteit te leveren en de noodzakelijke logistieke ketens tussen de Europese en Zuid-Amerikaanse markten te voorzien."

Gepersonaliseerde menu's
Door deze strategische samenwerking kan Ebrex Cruise Services als leverancier van logistiek en supply diensten aan de cruise-industrie meer verse voeding aanbieden. Bovendien kan ze haar klanten gepersonaliseerde menu's bieden van een uitstekende kwaliteit en de nodige service garanderen. Ebrex Cruise Services biedt in het zomerseizoen een scala aan van verse producten uit Noord- en Zuid-Europa en in de winter uit Zuid-Amerika.

Door de samenwerking met Ebrex kan Univeg haar wereldwijd klantenbestand in de groeiende cruise-industrie uitbreiden.

Publicatiedatum: