Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geen oprijplaat nodig met draaiplateau wikkelmachine

Eeden Verpakkingsmachines is leverancier van wikkelmachines. "AGF-klanten weten als geen ander dat hun producten fragiel, bederfelijk en erg gevoelig zijn en een snelle distributie verlangen. Onze Plana wikkelmachine is geschikt om op een eenvoudige en snelle manier zeer onstabiele ladingen, zoals bijvoorbeeld spruiten in zak, perfect in te wikkelen. Tevens is de machine voorzien van programma's om pallets in te wikkelen met folie en toch voldoende "lucht" bij de producten te laten. Door een veilige werkplek naast de wikkelmachine is het eenvoudig om tijdens het inwikkelen van de pallet, hoeklatten, identificatielabels enz. aan te brengen", vertelt Eric van Eeden.



"Een draaiplateau machinewikkelmachine zonder oprijplaat die toch met een pompwagen en/of heftruck beladen kan worden. Door een nieuwe innovatie hebben we een draaiplateau wikkelmachine ontwikkeld met een plateauhoogte van nog geen 2cm. Hierdoor komt een lange oprijplaat te vervallen. Onze oprit is slecht enkele centimeters lang", vervolgt Eric. "Door de juiste keuze te maken in wikkelfolie, gatenfolie, sleuvenfolie en/of wikkelnet is de beste verpakking van uw product, verzekerd van de laagst mogelijke prijs per pallet, altijd binnen handbereik."



Voor meer informatie:
Eeden Verpakkingsmachines
Tel: 010-4350602
eric@eeden.nl
www.eeden.nl
Publicatiedatum: