Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Prins George houdt niet van groente

Prins George eet liever geen groente, maar zijn moeder heeft een trucje om de kleine toch aan zijn vitaminen te helpen. Dat onthulde de hertogin van Cambridge tijdens een bezoek aan een kinderhospice in de Nieuw-Zeelandse stad Hamilton.

Een ziek meisje in het Rainbow Hospice wilde weten of Catherine zelf vroeger netjes al haar groente had opgegeten. 'De hertogin zei van wel, maar bij George is dat een probleem', laat Lee Thompson (14) weten aan The Telegraph. 'Ze vertelde dat zij en William alle groente moeten prakken, zodat George het niet merkt.'

De vrouw van prins William ging langs bij de hospice, terwijl haar echtgenoot een vliegtuigfabrikant bezocht. Later op de dag openden de twee royals samen een wielerbaan. Daar kregen ze een toepasselijk cadeau voor hun zoontje: een klein fietsje met een persoonlijk wielershirt en natuurlijk een helm voor de veiligheid.
Publicatiedatum: