Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Siciliaanse Charentais-meloenen nu op de markt

"Na een paar jaar testen zijn we nu bezig met het oogsten van een nieuw type Charentais-meloen. Deze is mals, met een diepe kleur en kleinere placentaholte. Daarnaast zijn de vruchten compact, met goede productiviteit en houdbaarheid," zegt Ettore Cagna (foto), voorzitter van Agricola Don Camillo.



De verscheidenheid, samen met andere Siciliaanse specialiteiten, zal worden geproduceerd tot eind mei op ongeveer 150 hectare. Salesmanager Walter Benelli en de kwaliteitsmanagers van het bedrijf zijn al op Siciliƫ.



De opbrengst is bestemd voor de binnenlandse markt en voor Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland. In deze landen moet de onderneming wel concurreren met producten uit Noord-Afrika (Marokko en Senegal) en Costa Rica.



Dit jaar verhoogde het bedrijf zijn investeringen ondanks de daling van de consumptie. "Dat hebben we gedaan omdat we geloven in hoge kwaliteit en professionaliteit. Wij zien dit als een middel om onze klanten te behouden."



De meloen zal op 23 april officieel gelanceerd worden.


Contact:
Agricola Don Camillo srl

Via Cisa 31/A
42041 Brescello (RE)
Tel.: (+39) 0522 962202
Fax: (+39) 0522 962161
Email: info@melonedoncamillo.it
Web: www.melonedoncamillo.it
Publicatiedatum: