Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

72 optische kersen-sorteerlijnen geïnstalleerd

Eerder deze maand werd op het jaarlijkse OG Packing Event het nieuwe optisch kersen-sorteersysteem geïntroduceerd. Elk jaar gooit het Amerikaanse OG Packing de poorten open voor het publiek en kunnen de nieuwste snufjes worden bezichtigd. 



Het nieuwe 72-baans systeem is het grootste in de VS. De Unitec sorteersystemen hebben de mogelijkheid om een grote hoeveelheid fruit te verwerken met een zeer hoge snelheid. Dit helpt om de koudeketen intact houden. Daarnaast zijn ze in staat om consistent grootte en kleur te behouden.



De optische technologie maakt in de VS een grote opmars door. Als 4e generatie teler / verpakker heeft Tom Gotelli significante veranderingen teweeggebracht in de sector. "OG Packing is onder meer uitvinder van de cluster-cutter en de roller-sizer. Dit was al voordat ik geboren werd en nu draag ik zelf bij aan een nieuwe generatie van de technologie.




Meer informatie:
Daniel Moznett
Grower Direct
Tel: +1 209.931.7900
Email: daniel@growerdirect.net
www.growerdirect.net
Publicatiedatum: