Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
zusterbedrijf Vroegop-Windig

020stadsdistributie breidt haar elektrische wagenpark uit met emissievrije vrachtwagen van Hytruck

020stadsdistributie heeft vandaag een nieuwe emissievrije vrachtwagen van Hytruck in ontvangst genomen. Met deze vrachtwagen heeft 020stadsdistributie haar wagenpark uitgebreid naar drie elektrische wagens. Hytruck heeft na vijf jaar onderzoek een elektrische wagen op de markt gezet met een actieradius van 200 km. Dankzij zijn intelligente technologie is de vrachtwagen zeer geschikt voor het rijden door de stad. Het streven van Hytruck naar een schone en efficiënte toekomst ligt in lijn met het motto Schoon Scherp en Snel van 020stadsdistributie. Om deze reden hebben de bedrijven de handen ineen geslagen om samen te werken aan een schone stedelijke distributie.



Schone, Scherpe en Snelle distributie
"Zeker omdat we werkzaam zijn in de levensmiddelensector en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben, vinden we het belangrijk om onze klanten op een zo duurzaam en schoon mogelijke manier te leveren. Dat doen we met verschillende elektrische wagens, waaronder nu de nieuwe emissievrije vrachtwagen van Hytruck. Redenen om voor deze wagen te kiezen zijn onder meer de betrouwbare techniek en de opgebouwde ervaring van het bedrijf binnen de emissievrije transportoplossingen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze partners met ons meedenken in hoe we onze klanten het beste kunnen bedienen, nu en in de toekomst. Want uiteindelijk is dat waar het om draait, een tevreden klant die op een schone, scherpe en snelle manier zijn product krijgt geleverd", aldus George van Eldik, manager van 020stadsdistributie.

020stadsdistributie
020stadsdistributie verzorgt koel- en vriesdistributie in het centrum van Amsterdam met een grotendeels elektrisch wagenpark. Op het Food Center in Amsterdam bundelt het bedrijf de goederenstroom van verschillende leveranciers en voorziet de professionele eindgebruikers vervolgens in één keer van alle geconditioneerde levensmiddelen op een door hen gewenst tijdstip. Een efficiënte planning en schoon transport staan bij het bedrijf voorop om de uitstoot minimaal te houden.

Vroegop-Windig
Voor zusterbedrijf Vroegop-Windig verzorgt 020stadsdistributie de distributie van haar versassortiment binnen Amsterdam. De bekende AGF groothandel houdt zich al geruime tijd bezig met duurzamer transport. Het was dan ook een logische stap om voor de distributie binnen Amsterdam gebruik te maken van het elektrische transport van 020stadsdistributie om zo haar klanten zo duurzaam mogelijk te beleveren.

Voor meer informatie: www.020stadsdistributie.nl

Publicatiedatum: