Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Door gezonde levensstijl neemt vraag alleen maar toe"

Afzet sappen Royal Apple in drie jaar enorm gestegen

Tholen - Ongeveer 60 kilometer van Warschau, in de regio Mazovia, is producent en exporteur Aktiv gevestigd. Het is een familiebedrijf en bestaat sinds 1996. Aktiv levert diverse groenten en fruit, met name appelen, in binnen- en buitenland. De producten worden naar bijna alle Europese landen geëxporteerd en daarnaast ook aan andere continenten.



Fruitsappen: Royal Apple
Het bedrijf heeft een gekoeld opslagstation, een sorteerlijn, verpakkingsmachines voor verschillende types en formaten karton. Naast verse groenten en fruit biedt Aktiv ook fruitsappen. Deze worden gemaakt van appelen en ander fruit. Sylwia Maksym vertelt dat ze daar in 2011 mee zijn gestart. "In eerste instantie waren we alleen gericht op de productie van appelen, maar toen merkten we op dat er ook een markt was voor sappen. Daarom hebben we Royal Apple geïntroduceerd, waarvan nu al veertien smaken verkrijgbaar zijn in flessen en de speciale 'Bag-in-Box'. Ons doel is om de hoogste kwaliteit te leveren van niet-geconcentreerd sap."



De belangrijkste afnemers van Royal Apple zijn supermarkten, scholen, restaurants, hotels en andere horecabedrijven. "We waren een van de eersten die sappen introduceerden", vertelt Sylwia enthousiast. "We merken wel dat het succesvol is, aangezien veel anderen ons gevolgd zijn. De concurrentie neemt jaarlijks toe. Toch onderscheiden wij ons met een brede waaier aan producten. Innovatie vinden wij erg belangrijk en daarom blijven we ook nieuwe smaken ontwikkelen. Daarnaast zijn er veel verpakkingsmogelijkheden, dat kan per klant verschillen."


Sylwia Maksym tijdens Worldfood Warsaw

Focus op gezondheid
"Ons sap is 100% puur natuur en is dankzij pasteurisatie 360 dagen houdbaar. Dankzij de hermetische verpakking van de 'Bag-in-Box' blijft het Royal appelsap tot 30 dagen na opening vers. De Poolse consument, en ook de rest van Europa, focust steeds meer op gezondheid en dat is natuurlijk positief voor dit soort producten. Daarnaast past Royal Apple perfect in een Slow Food-dieet." Ze merkt dat ook de overheid meewerkt aan het promoten van een gezondere levensstijl. "Vijf jaar geleden zag je in Poolse schoolkantines alleen blikjes frisdrank, nu zoeken ze naar gezonde alternatieven. De start van Royal Apple was moeilijk, maar als we terugkijken zien we een enorme afzetstijging." Ook de toekomst ziet ze positief tegemoet. "In Polen zijn we als Royal Apple al aardig bekend, nu willen we ook andere landen bereiken met onze gezonde en smaakvolle sappen."



Voor meer informatie:
Sylwia Maksym
Activ Sp. z o.o.
ul. Kozietulskiego 17
05-622 Belsk Duży
info@royal-apple.com
www.royal-apple.com
www.activ.com.pl