Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AB Zuid-Holland en KCB tekenen raamovereenkomst

Op 11 april jongstleden tekenden de afgevaardigden van personeelsleverancier AB Zuid-Holland en het Kwaliteits-Controle-Bureau (KCB) een raamovereenkomst.
De handtekeningen werden, heel toepasselijk, op kantoor van AB Zuid-Holland in 'De Kas' gezet.

Duurzame werkrelatie

Sinds 2007 zijn de partijen een samenwerkingsverband gestart. Inmiddels is deze te kenmerken als een duurzame werkrelatie met wederzijds vertrouwen. Met de getekende overeenkomst verbindt AB Zuid-Holland zich om (tijdelijk) personeel te leveren aan het KCB. De werkzaamheden zijn gericht op de inspectie van voornamelijk groente, fruit en bloemen.



Krachten bundelen

AB Zuid-Holland levert haar specialistische personeel uit een bestand van (vaste) uitzendkrachten en vakkrachten. AB medewerkers die bij het KCB gaan werken, moeten daar eerst een opleiding tot 'Gekwalificeerd Inspecteur' doorlopen. Ze doen productkennis op en verkrijgen tijdens de opleiding voldoende vaardigheid voor het doen van kwaliteitsinspecties, maar ook voor fytosanitaire inspecties. Wanneer ze de opleiding met goed gevolg hebben afgerond en gekwalificeerd zijn, mogen ze zelfstandig inspecties uitvoeren.
AB Zuid-Holland ontzorgt KCB op gebied van werving & selectie en detachering. ''AB Zuid-Holland neemt ons veel werk uit handen. De diensten van AB Zuid-Holland zijn van hoge kwaliteit'', aldus Rolf Keur, Hoofd Buitendienst bij KCB.

AB Zuid-Holland

AB Zuid-Holland is één van de grotere leveranciers van tijdelijke vakkrachten in de agrarische en aanverwante sectoren in de regio Zuid-Holland. AB Zuid-Holland is actief in de agrarische sector (primair en in de periferie daarvan), maar ook in groenvoorziening, grond-, weg- en waterbouw en water- en bodemprojecten.
Publicatiedatum: