Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zonnige en fruitige Rode Kruis Bloesemtocht

Tienduizenden wandelaars trokken er weer op uit om van de bloeiende fruitbomen langs onder meer De Linge te genieten tijdens de 22e editie van de Rode Kruis Bloesemtocht. Onder het genot van het heerlijke voorjaarszonnetje startten en finishten 30.660 wandelaars op het terrein van Fruitmasters in Geldermalsen, hoofdsponsor en gastheer van de Rode Kruis Bloesemtocht. Dit zijn ruim 5.000 wandelaars meer dan vorig jaar.


Tienduizenden wandelaars tijdens de 22ste editie van de Rode Kruis Bloesemtocht.

Kanzi tijdens start en finish

Vanaf 7 uur 's ochtends startten de wandelaars aan hun wandeltochten variƫrend van 8 tot 40 kilometer. Alle deelnemers konden rekenen op een gezonde start van de wandeling. Zij werden getrakteerd op een heerlijke Kanzi-appel door het promotieteam van Kanzi. Bij terugkomst ontvingen alle wandelaars een Kanzi-presentje.



Gezonde snack

Na de finish genoten de wandelaars van een verse fruitsalade of heerlijke Hollandse aardbeien. Bezoekers konden uiteraard ook vers fruit voor thuis kopen tegen een scherpe prijs. Fruitmasters heeft een deel hiervan gedoneerd aan het Rode Kruis.

Opbrengst

Met de opbrengst van de Bloesemtocht organiseert het Rode Kruis een week vakantie voor mensen die in een sociaal isolement leven, intensieve zorg nodig hebben of deze juist moeten verlenen.

Bloesemtocht 2015

De 23ste editie van de Rode Kruis Bloesemtocht zal plaatsvinden op zaterdag 18 april 2015.

 
Publicatiedatum: