Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
afzet in Benelux door Van Dommele

Automaatjes rijden groentespeciaalzaken in

In diverse groentespeciaalzaken in Nederland en Belgiƫ liggen vanaf deze week 'Automaatjes' in het schap: lekkere smaaktomaatjes in een aantrekkelijke verpakking.
 Rijk Zwaan initieerde dit nieuwe concept om het ras Solarino RZ in de markt te zetten. De Automaatjes zijn momenteel bij groentespeciaalzaken verkrijgbaar. "Solarino is echt een premium snoeptomaatje", aldus account manager Maarten van der Leeden van Rijk Zwaan Nederland. "In de leuke verpakking zijn de tomaatjes echt een cadeautje, en dat verdient dit ras ook."



Ketensamenwerking
Rijk Zwaan ontwierp de verpakking samen met verpakkingsproducent Vekopak in Tilburg. Het product wordt geleverd door de Belgische veiling Belorta en afgezet in de Benelux door groothandel Van Dommele. "Het is dus een heel mooi voorbeeld van ketensamenwerking", aldus Maarten van der Leeden. "We gaan met elkaar bekijken hoe deze proef verloopt en of het concept aanslaat bij de consument."


 
Publicatiedatum: