Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ivo Hendriks van ZON naar PerfoTec

PerfoTec breidt team uit om aan groeiende vraag te voldoen

Om aan de groeiende vraag te voldoen heeft PerfoTec zijn team uitgebreid met Ivo Hendriks als Commercial Director en Andrew Sharp als Business Development Director.

Na het winnen van de Accenture Innovation Award in 2012, heeft PerfoTec een exponentiele groei gerealiseerd. Een steeds groter wordende groep internationale retailers en leveranciers implementeren het Respiration Control System van PerfoTec om de houdbaarheid van groente en fruit te verlengen.

Ivo Hendriks wordt verantwoordelijk voor International Business. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in fast moving consumer goods met een focus op verse producten als brood, vlees en groenten. Hij heeft verschillende senior management posities bekleed, zowel in een productie- als in een handelsomgeving. In zijn laatste rol heeft Ivo al op een succesvolle manier gewerkt met het PerfoTec systeem.

Andrew Sharp wordt verantwoordelijk voor International Development. Andrew is 7 jaar teler geweest voor hij bij Tesco aan de slag ging als Senior Fruit Technologist. Daarna ging hij bij Marks and Spencer werken waar hij uiteindelijk Technical Manager werd verantwoordelijk voor fruit, salades, groenten en bloemen en planten. In 2006 vertrok Andrew bij Marks and Spencer om de Technical Director van Fresca te worden. Fresca is één van de grootste AGF leveranciers voor de Britse retail. Andrew heeft al een aantal jaren met PerfoTec gewerkt en heeft het systeem succesvol geïmplementeerd binnen de Fresca Group.

Met de aanstelling van het nieuwe team is PerfoTec klaar om nog meer retailers en leveranciers te helpen met het vergroten van de omzet en het reduceren van de derving in de winkel.

Publicatiedatum: