Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijvingen Prognosfruit 2014 geopend

De World Apple and Pear Association (WAPA) en COPACOGECA bundelen dit jaar hun krachten met de Turkish Fruit Juice Industry Association (MEYED) voor de organisatie van het Prognosfruit Congress 2014. De inschrijvingen voor de 38e editie, die van 6 tot 8 augustus in Istanbul zal plaatsvinden, zijn nu geopend. 

Prognosfruit is een van de belangrijkste jaarlijkse Europese evenementen voor de appel- en perensector, waar de ramingen voor het komende seizoen bekend worden gemaakt. Ebru Akdag, secretaris-generaal van mede-organisator MEYED vertelt: "Prognosfruit is een geweldig platform dat de appel- en perenwereld elk jaar bijeen brengt. De editie van dit jaar wordt speciaal en niet alleen omdat het evenement voor het eerst in Istanbul, waar oost en west bij elkaar komen, georganiseerd wordt, maar ook omdat er een sapproducent in de organisatie zit. Dit biedt goede mogelijkheden om de samenwerking tussen de betrokken schakels uit de toeleveringsketen, vers en verwerkt fruit, te verbeteren.

Tijdens de businessconferentie op donderdag 7 augustus zal WAPA de ramingen voor het seizoen 2014/2015 bekend maken. Ook wordt er gesproken over een aantal actuele kwesties, die relevant zijn voor de sector. "We hebben een interessant programma samengesteld," zegt Philippe Binard, secretaris-generaal van WAPA. "Naast de jaarlijkse ramingen en marktanalyses bevat het programma een discussie over duurzaam-heidsinitiatieven voor steenvruchten en een overzicht van de internationale trends op het gebied van appelsap en de snel groeiende cidermarkt."

Voor meer informatie:
www.prognosfruit.eu


Publicatiedatum: