Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Promens Food Packaging nu ook in de Benelux

Promens Food Packaging in Kristiansand Noorwegen heeft nu ook haar eigen verkoopkantoor voor de Benelux; deze is gevestigd in onze fabriek te Rijen (Noord-Brabant). Promens heeft hiertoe besloten om zo meer de nadruk te leggen op de verkoop van alle door Promens gevoerde producten in het Food & Beverage segment.

Promens Food Packaging biedt de klanten een totaaloplossing van machines, folies en trays aan; zo is het voor de klant gemakkelijker om alles bij 1 leverancier te bestellen en gegarandeerde voorraad van de trays te hebben. Promens is een innovatieve kunststoffen convertor met 41 fabrieken in 20 landen. Van verpakkingen voor voedsel tot cosmetica, chemicaliën voor farmaceutische producten, alsmede componenten voor lichte en zware voertuigen en elektronica, Promens gaat verder dan verwacht.



Promens Food Packaging Benelux zal aanwezig zijn op diverse beurzen en daar haar producten zal persenteren, zoals op de Empack te Den Bosch en de European Sea Food Exposition te Brussel Op deze beurs kunt u kennis maken met het team bestaande uit Chantal van de Poll en André Erkelens-Koster; zij zullen u informeren over het gehele assortiment en de mogelijkheden van Promens Food Packaging.

Voor meer informatie:
Promens Food Packaging
Provinciёnbaan 21
5121 DK Rijen
Tel: +31 (0) 161 791 030
Food.Rijen@promens.com

Publicatiedatum: