Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Toch gedeeltelijke doorstart voor Kruidenier Groep

De van oorsprong Rotterdamse Kruidenier Groep maakt een gedeeltelijke doorstart. Dat heeft eigenaar Peter Kruidenier laten weten aan RTV Rijnmond. Hij hoopt dat hij op korte termijn weer twintig mensen aan het werk kan krijgen. In Rotterdam werkten tweehonderd mensen. De formule van het nieuwe bedrijf blijft hetzelfde. De Kruidenier groep werd half maart failliet verklaard. Het bedrijf heeft het hoofdkantoor aan de Sluisjesdijk en filialen in het hele land. De vestigingen in Meppel (voormalige en Nijmegen zijn inmiddels verkocht.

Op twitter meldde het bedrijf gisteren al: "Vanaf het moment dat het faillissement is uitgesproken zijn wij na een korte periode van rouw keihard aan de slag gegaan om een doorstart mogelijk te maken. Wij waren en zijn ervan overtuigd dat zo'n mooi familiebedrijf als Kruidenier niet zomaar mag verdwijnen van de markt. We zijn dan ook zeer verheugd u vandaag te mogen melden dat er een doorstart komt. De naam van ons nieuwe bedrijf zal luiden Kruidenier fresh food & drinks. Wij zijn reeds begonnen met het opnemen van orders en zullen deze vanaf a.s maandag bij onze klanten gaan bezorgen. Wij van Kruidenier fresh food & drinks zijn zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan. Terug naar de basis waar service en klantvriendelijkheid heel erg belangrijk zullen zijn."


Publicatiedatum: