Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking BVL & Blue Whale om sterkere Franse speler te worden

De coöperatieve groep Blue Whale uit het zuidwesten van Frankrijk en de coöperatieve unie BVL uit de Loire-vallei, hebben besloten samen te gaan werken door een samenwerkingsovereenkomst te tekenen. Het belangrijkste idee achter dit partnerschap is een Franse speler van topklasse te creëren.



Het bereiken van een aanzienlijk volume zal de nieuwe entiteit toestaan tegemoet te komen aan de wereldwijde vraag. Door het Franse aanbod af te stemmen op de vraag, zal het mogelijk worden fruittelers te voorzien van de beste garanties in termen van verkooppunten. De aangesloten telers zullen dan kunnen vertrouwen op de reputatie van gevestigde merken, zoals het merk van Blue Whale dat al bijna vijftig jaar bestaat.

De nieuw opgerichte organisatie zal voldoende middelen tot z'n beschikking hebben om te werken met patenten op het gebied van fruit: nieuwe soorten, processen, verpakkingen... Dit is dus een zorgvuldig doordachte en gecoördineerde overeenkomst tussen twee grote spelers in de Franse fruitteeltsector die besloten samen te werken: twee spelers die niet alleen een hoge kwaliteitspositie delen, maar ook dezelfde coöperatie-, mens- en milieuwaarden.

Voor meer informatie:
Dina Abella
Blue Whale
Tel: +33 (0) 563 21 56 56
Fax: +33 (0) 563 21 56 59
E-mail: dina@blue-whale.com
www.blue-whale.com
Publicatiedatum: