Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
levensgevaarlijk dieet

Peaches Geldof leefde alleen van groentesap

Peaches Geldof liep grote kans op een hartaanval door een streng dieet dat ze volgde. Peaches heeft jarenlang het idee gehad dat ze te dik was en leefde op een gegeven moment alleen nog maar van groentesapjes. "Er zijn dagen waarop ik wakker word en denk: ik ben dik", zei de maandag overleden dochter van Bob Geldof in 2011 tegen OK! Magazine. "Ik gooi groente in een blender en dat drink ik drie keer per dag. Het is hartstikke vies."

Cath Collins, woordvoerster van de Britse Vereniging van Diëtisten legde uit dat zulke strenge diëten levensgevaarlijk zijn. "Peaches loopt het risico een hartaanval te krijgen. Zo'n dieet zorgt ervoor dat je spierkracht verliest en dat belangrijke organen uitvallen."
Peaches werd dood gevonden in haar woning bij Wrotham in Kent. De politie heeft geen afscheidsbrief of drugs gevonden in het huis en spreekt van een plotselinge dood met een nog onduidelijke oorzaak.

Publicatiedatum: