Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
verpakkingslijn voor horeca en consumenten

Van Vugt Kruiden introduceert foodconcept BloomBites

Eetbare bloemen zijn hip. De consumentenbladen schreven er allemaal al over. Op televisie zijn vele hobbykoks reeds aan het koken met eetbare bloemen, maar het vinden van eetbare bloemen voor consumenten in de winkel is niet eenvoudig. Van Vugt Kruiden wil hier verandering in brengen. "We zagen de vraag naar eetbare bloemen veranderen én toenemen in de markt en waren op zoek naar een consumenten verpakking die er nog niet was. Tegelijkertijd was Bernadette Kapteijn het merk BloomBites aan het ontwikkelen en zocht een betrouwbare leverancier en serviceprovider van eetbare bloemen. We zijn met elkaar in contact gekomen en we hadden een goede klik, daarmee was de samenwerking een feit", aldus Thomas Bahlman van Van Vugt Kruiden.



Met een marketingcampagne die half maart al van start is gegaan, gaat Bernadette het land door met BloomBites om het op diverse consumenten en horeca evenementen te promoten. "Op deze manier creëer ik de vraag naar BloomBites die o.a. door de groentespeciaalzaken kan worden ingevuld", aldus Kapteijn. "Op de website www.bloombites.nl staan allemaal makkelijke en gezellige recepten met eetbare bloemen in de hoofdrol. Je hoeft echt geen keukenprins(es) te zijn. Alle bloemblaadjes kan je zonder bereiding direct consumeren. Gewoon uit het bakje pakken en de bloemblaadjes over je gerecht verdelen. Ook is BloomBites te volgen op Facebook, waar de consument getrakteerd wordt op recepten, ideetjes en nieuwe producten. Er wordt gestart met 8 soorten BloomBites eetbare bloemen. Maar naar mate het seizoen vordert, komen er meer bloemen binnen bij BloomBites."



Van Vugt Kruiden staat al jarenlang bekend als trouwe leverancier met hoogwaardige kwaliteit. Door de diverse kwekers waar Van Vugt mee samenwerkt, beschikt het bedrijf bijna jaar rond over een breed assortiment kruiden, maar ook bloemen. De snelheid en versheid van het verwerken van de bloemen staat bovenaan. Bahlman: "We hebben geïnvesteerd in de juiste schaaltjes en verpakkingen. Een consumentenmerk moet van A tot Z kloppen. Concessies zijn niet mogelijk."



BloomBites kent op dit moment twee lijnen: een consumentenverpakkingslijn en een horecaverpakkingslijn. De behoeftes zijn verschillend van deze twee doelgroepen. Zo is er voor de doelgroep consument een mooie en compacte display ontwikkeld. Via kreten en foto's wordt de consument verleid en heeft de groente speciaalzaak een leuke noviteit staan waardoor hij het gesprek met de klant kan beginnen.



Van Vugt start maandag 7 april met de verkoop van BloomBites. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van Vugt Kruiden (Thomas Bahlman) 0180-625 660 of stuur een e-mail naar thomas@vanvugtkruiden.nl of naar info@bloombites.nl

Publicatiedatum: